Ryanair zonder creditcard (met iDeal)
Wie een vliegreis wilde maken, maar niet de beschikking heeft over een creditcard kon tot voor kort geen vliegtickets boeken bij Ryanair. De goedkope Ierse vliegmaatschappij biedt namelijk geen iDeal als betaalwijze aan.

Het boeken van tickets bij Ryanair en met iDeal betalen is tegenwoordig echter wel mogelijk, want met een heel eenvoudig trucje kunt u Ryanair-vliegtickets boeken zonder creditcard.

 

Direct Ryanair vliegtickets boeken bij Tix   (met IDEAL)

Vliegtickets boeken bij Ryanair zonder creditcard

Op de website Tix.nl kunt u eenvoudig vluchten naar uw bestemming zoeken. Indien de goedkoopste (of beste) vlucht met Ryanair is, kunt u deze tickets via Tix.nl direct boeken en betalen.

Betalen met iDeal is mogelijk, waardoor u voor uw Ryanair-tickets geen creditcard nodig heeft. Op onder andere LastMinute.com is het eveneens mogelijk om vliegtickets van Ryanair met iDeal te betalen.

Vliegtickets boeken met iDeal

Ryanair is niet de enige airline die geen iDeal aanbiedt als betaalwijze. Ook bij sommige andere vliegtuigmaatschappijen, waaronder Easyjet en Eurowings, is het enkel mogelijk om tickets met creditcard te betalen.

Ook vliegtickets van andere luchtvaartmaatschappijen kunt u op de hierboven uitgelegde wijze boeken, en daarmee toch met iDeal betalen. Of kijk op de pagina vliegtickets boeken zonder creditcard voor aanvullende tips en informatie.Prepaid creditcard

Dé oplossing voor mensen zonder creditcard.

  • Vanaf nul euro
  • Geen BKR-toetsing
  • Bepaal zelf uw limiet
  • MasterCard of VISA

Top 10 Prepaid creditcard