Hotel boeken bij Booking.com zonder creditcard (met iDeal)
Bij veel hotels kan een kamer alleen worden geboekt met een creditcard. Dit komt omdat de creditcard de reservering en de betaling hiervan garandeert – zowel voor de hotelier als voor u. Ook zonder creditcard kunt u uiteraard een hotel boeken.

 

Zoek hotels met iDeal op Booking.com

Hotel boeken zonder creditcard bij Booking.com

Het van oorsprong Nederlandse Booking.com is de grootste hotelwebsite ter wereld. Zij bieden diverse hotels die zonder creditcard te boeken zijn. Booking.com heeft een zoekfunctie, waarbij gefilterd kan worden op hotels die iDeal of PayPal als betaalmiddel ondersteunen.

Klik bij ‘Filter op:’, aan de linkerkant van de pagina, op iDeal of PayPal om alle accommodaties te bekijken die u met iDeal of PayPal kunt betalen.

Booking.com met iDeal

Het vinden van hotels die met iDeal geboekt kunnen worden, is met de bovenstaande filter-optie bijzonder eenvoudig. Selecteer iDeal als ‘online betalen’-optie, en u vindt hotels die gereserveerd kunnen worden met het vertrouwde iDeal.

Hotel boeken met PayPal bij Booking.com

Ook met PayPal als betalingswijze zijn eenvoudig geschikte hotels te vinden op Booking.com. Met de bovenstaande filter-optie kunt u PayPal als ‘online betalen’-optie selecteren. Zo vindt u hotels die gereserveerd kunnen worden met PayPal.

Booking.com met prepaid creditcard

Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van een prepaid creditkaart. In tegenstelling tot een reguliere creditcard werkt dit niet met een krediet, maar u moet de kaart eerst ‘opwaarderen’. Door geld op de kaart te zetten, kunt u deze gebruiken als een reguliere creditcard gebruiken als betaalmiddel.

Het aanvragen en opwaarderen van een prepaid creditcard duurt doorgaans enkele dagen. Houd hier rekening mee bij het reserveren bij Booking.com.

Zoek hotels met iDeal op Booking.com


Prepaid creditcard

Dé oplossing voor mensen zonder creditcard.

  • Vanaf nul euro
  • Geen BKR-toetsing
  • Bepaal zelf uw limiet
  • MasterCard of VISA

Top 10 Prepaid creditcard