Hotel boeken bij Expedia zonder creditcard (met iDeal)
Bij veel hotels kan een kamer alleen worden geboekt met een creditcard. Dit komt omdat de creditcard de reservering en de betaling hiervan garandeert – zowel voor de hotelier als voor u. Ook zonder creditcard kunt u uiteraard een hotel boeken.

 

Maak direct een boeking

Hotel boeken zonder creditcard bij Expedia

Het van oorsprong Amerikaanse Expedia is één van de grootste reiswebsites ter wereld. De reiswebsite biedt diverse hotels die zonder creditcard te boeken zijn. Expedia heeft een zoekfunctie, waarbij gefilterd kan worden op hotels die iDeal of PayPal als betaalmiddel ondersteunen.

Expedia met iDeal of PayPal

Het vinden van hotels die met iDeal geboekt kunnen worden, is bijzonder eenvoudig bij Expedia. Selecteer iDeal als ‘online betalen’-optie in het boekingsproces, en betaal via de bank van uw keuze.

Ook PayPal wordt door Expedia als betalingswijze geaccepteerd. Zoek en vind het hotel dat u aanspreekt, voltooi de boeking en selecteer 'PayPal' als betaalmethode.

Vliegtickets boeken bij Expedia

Expedia biedt niet alleen hotels, maar je kunt op de reiswebsite ook vliegtickets boeken of een auto huren. Het boeken van een vliegticket op Expedia.nl is mogelijk zonder iDeal. Het huren van een auto is iets lastiger, bekijk daarvoor de pagina met tips voor het huren van een auto zonder creditcard.

Expedia met prepaid creditcard

Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van een prepaid creditkaart. In tegenstelling tot een reguliere creditcard werkt dit niet met een krediet, maar u moet de kaart eerst ‘opwaarderen’. Door geld op de kaart te zetten, kunt u deze gebruiken als een reguliere creditcard gebruiken als betaalmiddel.

Het aanvragen en opwaarderen van een prepaid creditcard duurt doorgaans enkele dagen. Houd hier rekening mee bij het reserveren bij Expedia.

 

Maak direct een boeking


Prepaid creditcard

Dé oplossing voor mensen zonder creditcard.

  • Vanaf nul euro
  • Geen BKR-toetsing
  • Bepaal zelf uw limiet
  • MasterCard of VISA

Top 10 Prepaid creditcard