Airbnb boeken zonder creditcard (met iDeal)
Airbnb is een populair platform, waar het mogelijk is om kamers of appartementen te huren of verhuren. Bij Airbnb betalen met iDEAL is soms mogelijk, maar in de meeste gevallen niet. Dit betekent echter niet dat u geen Airbnb reservering kunt doen als u geen creditcard heeft. Bovendien zijn er ook enkele goede alternatieven voor Airbnb.

Accommodatie boeken zonder creditcard bij Airbnb

Airbnb biedt geen mogelijkheid om te filteren op betaalmethode. Je kunt vlak voordat je een reserveringsaanvraag indient op de uitcheckpagina zien welke betaalmethodes beschikbaar zijn. Na de selectie van je land worden de betalingsgegevens getoond.

Betalen met PayPal bij Airbnb

PayPal is bij Airbnb een vaker geaccepteerde betaalmethode. Dit komt omdat iDeal een typisch Nederlandse betaal-optie is, en Paypal een wereldwijd geaccepteerde betaalwijze. Toch is ook betalen met PayPal niet altijd mogelijk bij Airbnb. De beschikbaarheid hiervan is echter pas vlak voordat je een reserveringsaanvraag indient op de uitcheckpagina te zien.

Contant betalen bij Airbnb

Offline of contante betalingen schenden de gebruiksvoorwaarden van Airbnb en kunnen leiden tot annulering van je boeking en/of verwijdering van Airbnb. Dit is dus zeker niet aan te raden!

Airbnb met prepaid creditcard

Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van een prepaid creditkaart. In tegenstelling tot een reguliere creditcard werkt dit niet met een krediet, maar u moet de kaart eerst ‘opwaarderen’. Door geld op de kaart te zetten, kunt u deze gebruiken als een reguliere creditcard gebruiken als betaalmiddel.

Het aanvragen en opwaarderen van een prepaid creditcard duurt doorgaans enkele dagen. Houd hier rekening mee bij het reserveren bij Airbnb.Prepaid creditcard

Dé oplossing voor mensen zonder creditcard.

  • Vanaf nul euro
  • Geen BKR-toetsing
  • Bepaal zelf uw limiet
  • MasterCard of VISA

Top 10 Prepaid creditcard