OnlyFans met iDeal (zonder creditcard)
De website OnlyFans is sterk in opkomst als platform waar je je kunt abonneren op de premium berichten van anderen. Denk aan tutorials en andere waardevolle content, maar ook aan erotische video's of seksueel expliciete foto's. In veel gevallen gaat het om subscriptions, waarbij je een doorlopend (maand)abonnement afsluit om de foto's, video's of ander materiaal van iemand te kunnen bekijken.

OnlyFans bestaat sinds 2016 en is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, waar (net als in vele andere landen) het in Nederland gebruikelijke iDeal geen standaard betaalmethode is. En omdat de creditcard bij ons relatief weinig wordt gebruikt, zijn velen op zoek naar een manier om (liefst enigszins anoniem) te kunnen betalen bij OnlyFans.

Betalen op OnlyFans met iDeal

Sinds kort is het mogelijk om op OnlyFans met iDeal te betalen, via de optie 'Alternative Payment Method'. Voor doorlopende subscriptions is deze betaalmethode echter niet geschikt. Bovendien verschijnt de naam 'OnlyFans' op je rekeningafschrift, waar niet iedereen op zit te wachten.

Een prepaid creditcard is dan een makkelijk alternatief. Dit werkt min of meer hetzelfde als een prepaid telefoonkaart, dus door het opwaarderen van je kaart, waarbij je niet rood kunt staan. En dat opwaarderen kan uiteraard met iDeal.

Er zijn diverse aanbieders waar je gratis een prepaid creditcard kunt aanvragen. De betaling bij OnlyFans kun je dan volledig discreet doen, en als je kiest voor een aanbieder met een virtuele kaart, dan kun je de creditcard vrijwel direct gebruiken.

De vergelijkingswebsite Top10Creditcard.nl heeft een handig overzicht met virtuele creditcards, waarbij onder meer de eventuele kosten en levertijd vermeld staan.Prepaid creditcard

Dé oplossing voor mensen zonder creditcard.

  • Vanaf nul euro
  • Geen BKR-toetsing
  • Bepaal zelf uw limiet
  • MasterCard of VISA

Top 10 Prepaid creditcard