Hotel boeken zonder creditcard (met iDeal)
Bij veel hotels kan een hotelkamer alleen worden gereserveerd met een creditcard. Niet omdat deze hotels geen iDeal accepteren, maar omdat dit de reservering en de betaling hiervan garandeert – zowel voor de hotelier als voor u. Een creditcard is internationaal de veiligste reserverings- en betaalmethode, maar ook zonder creditcard zijn er voldoende mogelijkheden.

Sommige hotels bieden de optie om te reserveren per telefoon of email, maar de opties en mogelijkheden verschillen per bestemming. Wilt u zeker zijn van uw hotelreservering? Dan zijn er meerdere aanbieders die alternatieven bieden.

Hotel boeken zonder creditcard bij Booking.com

Het van oorsprong Nederlandse Booking.com is de grootste hotelwebsite ter wereld. Zij bieden diverse hotels die zonder creditcard te boeken zijn. Booking.com heeft een zoekfunctie, waarbij gefilterd kan worden op hotels die iDeal of PayPal als betaalmiddel ondersteunen.

Klik bij ‘Filter op:’, aan de linkerkant van de pagina, op iDeal of PayPal om alle accommodaties te bekijken die u met iDeal of PayPal kunt betalen.

Voor meer informatie kijkt u op: hotel boeken bij Booking.com zonder creditcard

Reserveren bij Airbnb zonder creditcard

Airbnb betalen met iDEAL is soms mogelijk, maar in de meeste gevallen niet. Dit betekent echter niet dat u geen Airbnb reservering kunt doen als u geen creditcard heeft. Bovendien zijn er voldoende alternatieven voor Airbnb.

Voor meer informatie kijkt u op: Airbnb betalen met iDeal

Hotel boeken met iDEAL of Paypal op Expedia.nl

Op de reiswebsite Expedia.nl boekt u een hotel zonder creditcard, u kunt hier met iDEAL of PayPal betalen. Op Expedia.nl kunt u ook vliegtickets boeken zonder creditcard, of een combinatie van een vlucht met hotel reserveren. Voor het boeken van een huurauto heeft u op Expedia.nl wel een creditcard nodig.

Voor meer informatie kijkt u op: hotel boeken bij Expedia.nl zonder creditcard

Hotels boeken zonder creditcard op Hotels.nl

De website Hotels.nl is gespecialiseerd in hotels in Nederland, Duitsland en België. Op deze website zijn kamers te reserveren in meer dan 1.000 hotels in binnen- en buitenland. Hiervoor is geen creditcard noodzakelijk. Bij het reserveren van een hotelkamer kun je kiezen voor iDeal of PayPal, zonder extra bijkomende kosten.

Hotel boeken met de creditcard van iemand anders?

Het reserveren van een hotelkamer met de creditcard die op naam van iemand anders staat is niet aan te raden, ook niet als u expliciete toestemming heeft van de eigenaar van de creditcard. In veel gevallen is dit tegen de regels van het hotel en/of de creditcardmaatschappij.

Hoewel deze oplossing regelmatig wordt toegepast, zijn er voldoende alternatieven om toch een hotel te kunnen reserveren zonder creditcard. Wij raden aan om voor één van deze bovenstaande alternatieven te kiezen.Prepaid creditcard

Dé oplossing voor mensen zonder creditcard.

  • Vanaf nul euro
  • Geen BKR-toetsing
  • Bepaal zelf uw limiet
  • MasterCard of VISA

Top 10 Prepaid creditcard