Eurowings zonder creditcard (met iDeal)
Wie niet de beschikking heeft over een creditcard, maar wel een vliegreis wilde maken, kon tot voor kort geen vliegtickets boeken bij Eurowings. De Duitse vliegtuigmaatschappij biedt namelijk geen iDeal als betaalwijze aan.

Het boeken van vliegtickets bij Eurowings (dat voorheen Germanwings heette) en met iDeal betalen is tegenwoordig echter wel mogelijk, want met een heel eenvoudig trucje kunt u Eurowings-tickets boeken zonder creditcard.

 

Direct Eurowings vliegtickets boeken bij Tix   (met IDEAL)

Vliegtickets boeken bij Eurowings zonder creditcard

Op de website Tix.nl kunt u eenvoudig vluchten naar uw bestemming zoeken. Indien de goedkoopste (of beste) vlucht met Eurowings is, kunt u deze tickets via Tix.nl direct boeken en betalen.

Betalen met iDeal is mogelijk, waardoor u voor uw Eurowings-tickets geen creditcard nodig heeft. Op onder meer LastMinute.com is het eveneens mogelijk om vliegtickets bij Eurowings met iDeal te betalen.

Vliegtickets boeken met iDeal

Eurowings is niet de enige airline die geen iDeal aanbiedt als betaalwijze. Ook bij sommige andere vliegtuigmaatschappijen, waaronder Easyjet en Ryanair, is het enkel mogelijk om tickets met creditcard te betalen.

Ook vliegtickets van andere luchtvaartmaatschappijen kunt u op de hierboven uitgelegde wijze boeken, en daarmee toch met iDeal betalen. Of kijk op de pagina vliegtickets boeken zonder creditcard voor aanvullende tips en informatie.Prepaid creditcard

Dé oplossing voor mensen zonder creditcard.

  • Vanaf nul euro
  • Geen BKR-toetsing
  • Bepaal zelf uw limiet
  • MasterCard of VISA

Top 10 Prepaid creditcard