AliExpress zonder creditcard (met iDeal)
Het online bestellen van producten in China wordt steeds populairder in Nederland. Het is goedkoop, gemakkelijk, verzending is vaak gratis en het aanbod is enorm. De grootste webshop in China is AliExpress. Veel Nederlanders bestellen regelmatig bij deze webshop, maar kun je ook zonder creditcard betalen bij AliExpress?

 

Direct bestellen met iDeal

Betalen met iDeal (zonder creditcard) bij AliExpress

Tot voor kort was het niet mogelijk om met iDeal te betalen bij AliExpress, maar tegenwoordig kun je ook zonder creditcard betalen. AliExpress heeft deze optie echter enigszins verborgen, maar als je deze eenmaal weet te vinden, is het erg gemakkelijk om met iDeal af te rekenen.

Zo kun je met iDeal betalen bij AliExpress:

  1. Log in bij je AliExpress-account, of maak een account aan als je deze nog niet hebt. Deze stap is belangrijk om direct met iDeal te kunnen betalen.
  2. Voeg het product (of de producten) die je wilt aanschaffen toe aan je winkelmand.
  3. Bij de betaaloptie staat ‘creditcard’ standaard aangevinkt. Selecteer in plaats daarvan ‘Other payment options’

 

Na het selecteren van deze optie kom je op een vervolgscherm, waar je een aantal mogelijke betaalopties te zien krijgt. Selecteer daar iDeal. Krijg je geen opties te zien? Dan ben je niet ingelogd – ga terug naar stap 1 en probeer het opnieuw.

 

Vul op het vervolgscherm de naam in waar je bankrekening aan gekoppeld is, en selecteer ‘Pay Now’. Je komt daarna in de vertrouwde iDeal-betaalomgeving.

 

AliExpress met PayPal

In het verleden kon je op AliExpress ook met PayPal betalen. Deze optie is echter niet meer beschikbaar. Het is niet bekend of dit tijdelijk is, of dat PayPal definitief als betaalmethode is verwijderd. Momenteel kun je echter niet met PayPal betalen bij AliExpress.

Direct bestellen met iDeal


Prepaid creditcard

Dé oplossing voor mensen zonder creditcard.

  • Vanaf nul euro
  • Geen BKR-toetsing
  • Bepaal zelf uw limiet
  • MasterCard of VISA

Top 10 Prepaid creditcard