EasyJet zonder creditcard (met iDeal)
Wie een vliegreis wilde maken, maar niet de beschikking heeft over een creditcard kon tot voor kort geen vliegtickets boeken bij EasyJet. De lowcost-airline biedt namelijk geen iDeal als betaalwijze aan.

Het boeken van vliegtickets bij EasyJet en met iDeal betalen is tegenwoordig echter wel mogelijk, want met een heel eenvoudig trucje kunt u EasyJet-tickets boeken zonder creditcard.

 

Direct Easyjet vliegtickets boeken bij Tix   (met IDEAL)

Vliegtickets boeken bij EasyJet zonder creditcard

Op onder meer vliegticketwebsite Tix.nl kunt u eenvoudig vluchten naar uw bestemming zoeken. Indien de goedkoopste (of beste) vlucht met EasyJet is, kunt u deze tickets via Tix.nl boeken en betalen.

Op deze website is betalen met iDeal mogelijk, waardoor u voor uw EasyJet-tickets geen creditcard nodig heeft.

Ook op diverse andere vliegticketwebsites, waaronder Lastminute.com, is het mogelijk om vliegtickets bij Easyjet met iDeal te betalen.

 

Vliegtickets boeken met iDeal

Easyjet is niet de enige airline die geen iDeal aanbiedt als betaalwijze. Ook bij sommige andere vliegtuigmaatschappijen is het enkel mogelijk om tickets met creditcard te betalen.

Ook vliegtickets van andere luchtvaartmaatschappijen kunt u op de hierboven uitgelegde wijze boeken, en daarmee toch met iDeal betalen. Of kijk op de pagina vliegtickets boeken zonder creditcard voor aanvullende tips en informatie.Prepaid creditcard

Dé oplossing voor mensen zonder creditcard.

  • Vanaf nul euro
  • Geen BKR-toetsing
  • Bepaal zelf uw limiet
  • MasterCard of VISA

Top 10 Prepaid creditcard