Auto huren zonder borg
Bij het huren van een huurauto is het gebruikelijk dat de autoverhuurmaatschappij een borg vraagt als waarborg voor de huurauto. Deze borgsom wordt gereserveerd op het betaalmiddel en is meestal een stuk hoger dan de huurprijs. De aanbetaling kan met of zonder creditcard geboekt worden. Niet alle maatschappijen bieden de optie aan om de borg zonder creditcard te voldoen.

Auto huren zonder borg in het buitenland

Autoverhuurwebsite Sunnycars is een tussenpersoon, die het huren van een auto zonder creditcard mogelijk maakt op een aantal populaire vakantiebestemmingen in het buitenland. Niet alle huurauto’s zijn zonder creditcard te boeken, maar via de filteroptie ‘Geen waarborg’ worden auto’s getoond waarbij dit mogelijk is.

Een andere optie is Centauro, een autoverhuurder met kantoren in Spanje, Portugal en Italië. Door de kiezen voor de Smart verzekering heeft u een uitgebreide dekking van uw autoverzekering, maar vervalt bovendien de verplichting om een borgsom te betalen bij het ophalen van uw auto.

Auto huren zonder borg in Nederland

Het is aanzienlijk makkelijker om in Nederland een auto te huren zonder borg. Kijk voor alle opties en de meest geschikte auto verhuurmaatschappijen op de pagina auto huren met iDeal.

Auto huren zonder creditcard

Wilt u niet alleen een auto huren zonder borgbetaling, maar ook zonder dat een creditcard gebruikt hoeft te worden als betaalmiddel? Daarvoor zijn voldoende mogelijkheden. Kijk hiervoor op de pagina auto huren zonder creditcard.

Tip: Onbezorgd een auto huren zonder creditcard, bij een Nederlands bedrijf? Bij Sunnycars heb je geen creditcard nodig.


Prepaid creditcard

Dé oplossing voor mensen zonder creditcard.

  • Vanaf nul euro
  • Geen BKR-toetsing
  • Bepaal zelf uw limiet
  • MasterCard of VISA

Top 10 Prepaid creditcard