Vliegtickets boeken zonder creditcard (met iDeal)
Wie een vliegreis wilde maken, maar niet de beschikking heeft over een creditcard kon tot voor kort niet bij alle luchtvaartmaatschappijen een vliegticket boeken. Sommige airlines bieden namelijk geen iDeal als betaalwijze aan.

Het boeken van vliegtickets bij en met iDeal betalen is tegenwoordig echter wel mogelijk, want met een heel eenvoudig trucje kunt u bij vrijwel alle vliegtuigmaatschappije vliegtickets boeken zonder creditcard.

Vliegtickets met iDeal betalen

Op de websites van Cheaptickets.nl en Worldticketcenter kunt u eenvoudig vluchten naar uw bestemming zoeken. Selecteer daarna de vlucht van uw keuze. Dit kan ongeacht de airline, want u kunt de vliegtickets via Cheaptickets.nl of Worldticketcenter boeken en betalen.

Bij beide websites is betalen met iDeal mogelijk, waardoor u voor uw vliegtickets geen creditcard nodig heeft.

Ook bij Skyscanner.nl en Schipholtickets is het mogelijk om vliegtickets van veel luchtvaartmaatschappijen met iDeal te betalen.

Vliegtickets boeken zonder creditcard

De bekendste airline die geen iDeal aanbiedt als betaalwijze is EasyJet, maar ook bij deze luchtvaartmaatschappij kunt u op de hierboven uitgelegde wijze boeken, en daarmee toch met iDeal betalen.