Vliegtickets boeken zonder creditcard (met iDeal)
Wie een vliegreis wilde maken, maar niet de beschikking heeft over een creditcard kon tot voor kort niet bij alle luchtvaartmaatschappijen een vliegticket boeken. Sommige airlines bieden namelijk geen iDeal als betaalwijze aan.

Het boeken van vliegtickets bij en met iDeal betalen is tegenwoordig echter wel mogelijk, want met een heel eenvoudig trucje kunt u bij vrijwel alle vliegtuigmaatschappije vliegtickets boeken zonder creditcard.

Vliegtickets met iDeal betalen

Op de websites van onder andere Tix.nl kunt u eenvoudig vluchten naar uw bestemming zoeken. Selecteer daarna de vlucht van uw keuze. Dit kan ongeacht de airline, want u kunt de vliegtickets via de vergelijkingswebsite boeken en betalen.

Bij deze website is betalen met iDeal mogelijk, waardoor u voor uw vliegtickets geen creditcard nodig heeft.

Direct vliegtickets boeken bij Tix   (met IDEAL)

Ook op onder meer LastMinute.com is het mogelijk om vliegtickets van veel luchtvaartmaatschappijen met iDeal te betalen.

Vliegtickets boeken zonder creditcard

Specifieke informatie voor het boeken van een vlucht bij de grotere airlines. Wij leggen u exact uit hoe u snel en eenvoudig een ticket kunt bemachtigen zonder gebruik te maken van een creditcard.

Ryanair
Tegenwoordig kunt u heel eenvoudig bij Ryanair een vliegtickets boeken zonder een creditcard te gebruiken. Wij leggen u uit hoe hoe u bij Ryanair een ticket kunt boeken met iDeal.

Easyjet
De bekendste airline die geen iDeal aanbiedt als betaalwijze is EasyJet, maar ook bij deze luchtvaartmaatschappij kunt u op de hierboven uitgelegde wijze boeken, en daarmee toch met iDeal betalen.

Eurowings
Opties en eenvoudige alternatieven voor het boeken van een vliegticket bij Eurowings zonder creditcard.Prepaid creditcard

Dé oplossing voor mensen zonder creditcard.

  • Vanaf nul euro
  • Geen BKR-toetsing
  • Bepaal zelf uw limiet
  • MasterCard of VISA

Top 10 Prepaid creditcard