HomeAway zonder creditcard (met iDeal)
Bij HomeAway betalen met iDEAL is slechts in enkele gevallen mogelijk. De van oorsprong Duitse vakantiewoning-verhuurwebsite biedt momenteel hoofdzakelijk creditcardbetalingen (incl. Paypal) aan als betaaloptie. Dit betekent echter niet dat u geen HomeAway reservering kunt doen als u geen creditcard heeft. Bovendien zijn er ook enkele goede alternatieven voor HomeAway.

 

Bezoek HomeAway

Accommodatie boeken zonder creditcard bij HomeAway

HomeAway biedt meerdere betaalopties. Deze zijn afhankelijk van de betaalwijzen die een woningverhuurder accepteert. Zoeken op betaalwijze is niet mogelijk, enkel woningen die de mogelijkheid bieden om via creditcard te betalen, zijn te herkennen aan het creditcard-pictogram.

In veel gevallen wordt echter wel een bankoverschrijving aangeboden als betaalwijze. De verhuurder stuurt u dan een betaalverzoek, waarna uw voorlopige reservering na acceptatie en betaling wordt omgezet naar een definitieve reservering.

Er worden geen extra kosten gerekend voor een bankoverschrijving. Bij bankoverschrijvingen staat HomeAway garant voor de betaling en eventuele terugbetaling van de borg.

Betalen met Paypal bij HomeAway

In veel gevallen is ook Paypal een mogelijke betaaloptie bij HomeAway. Voltooi hiervoor eerst de reservering. Zodra deze is bevestigd door de eigenaar, krijgt u van HomeAway instructies voor het betalen via PayPal. Ook bij betalingen via Paypal staat HomeAway garant voor de betaling en eventuele terugbetaling van de borg.

Contant betalen bij HomeAway

Contante betalingen rechtstreeks aan de verhuurder, maar ook betalingen via Western Union of Money Gram worden afgeraden door HomeAway als betaalmethode.

Wel is het mogelijk om een reservering via een overschrijving of andere betaalmethode te voldoen.

Alternatieven voor HomeAway

Er zijn enkele goede alternatieven voor HomeAway, die wél in alle gevallen iDeal accepteren als betaalwijze. Vakantiewoning-verhuurwebsites Wimdu en Micazu bieden beide iDeal als betaalmethode.

Verder is er ook Airbnb. Hier is een iDeal-betaling niet in alle gevallen mogelijk, maar soms wel. Meer over Airbnb zonder creditcard (met iDeal) lees je hier.

HomeAway met prepaid creditcard

Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van een prepaid creditkaart. In tegenstelling tot een reguliere creditcard werkt dit niet met een krediet, maar u moet eerst zelf geld op de kaart zetten. Na het ‘opwaarderen’ van de prepaid creditcard, kunt u deze gebruiken als een reguliere creditcard gebruiken als betaalmiddel.

Het aanvragen en opwaarderen van een prepaid creditcard duurt doorgaans enkele dagen. Houd hier rekening mee bij het reserveren bij HomeAway.

Bezoek HomeAway


Prepaid creditcard

Dé oplossing voor mensen zonder creditcard.

  • Vanaf nul euro
  • Geen BKR-toetsing
  • Bepaal zelf uw limiet
  • MasterCard of VISA

Top 10 Prepaid creditcard